Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek vált be a Pampers pelenka?

Kinek vált be a Pampers pelenka?

Figyelt kérdés
Nekünk nem. Állandó balesetek voltak. Libero az jó volt és most a Tesco lila. Vissza akarok térni a Pampers-re mert vékony nem pált be a kis bőre. De félek, hogy megint nem lesz jó. Esetleg vki tud hasonló pelenkát ami hasonlít a Pampers-re?
2009. aug. 25. 11:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nekünk CSAK a pampers sleep&play vál be.minden márkát kipróbltunk,hiába...

egyedül ez a megbizható,szivárgásmentes szóval ezt ajánom!!

amugy Kisfiu a bébink:-)

2009. aug. 25. 11:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Pamperssel eddig 2* sikerült magát nyakig fosni, míg az ajándék Hápissal vagy 10*. Eddig csak ezt a két fajtát használtuk, és nekünk csak jó a pampers.
2009. aug. 25. 12:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Mi most használjuk a 4+-t, végig azt használtuk a 1 éves babámmal.Soha nem történt baleset, talán a 2-essel volt, hogy egyszer-egyszer kifolyt a pisi.
2009. aug. 25. 12:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat szerintem veszek egy sleep&play-t hátha bevállik:)
2009. aug. 25. 12:46
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekünk tökélete a Pampers soha nem folyt ki semmi és mindig száraz popsi, nagyon meg vagyok elégedve vele.

Libero nagyon vastag, a tescosban nedves marad a feneke.

2009. aug. 25. 21:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Mi is a pampers active babyt használjuk az első perctől fogva s soha nem történt baleset. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. 1 éves kisfiú anyukája.
2009. aug. 25. 22:03
 7/12 anonim ***** válasza:

Nehogy a Slepp&Play-t vegyed!

Lehet, hogy valakinek jó, de az nagyon vékony. Nekem 2 óránként kellett tisztába rakni a gyereket és vártam mikor fogy már el.

Az Active Baby-t használjuk 14 hónapja.

2009. aug. 25. 22:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még van Libero pelusunk ha az elfogy akkor veszek Pamperst. Hátha jó lesz nekünk is.
2009. aug. 26. 08:31
 9/12 anonim ***** válasza:

DEHOGY VÉKONY A SLEEP&LAY!!!

VOLT MÁR,H ELALUKÁLT ESTE 7KOR,PELUSCSERE NÉLKÜL S MÁSNAP REGGEL 8 KOR MÉG MINDEN A PELUSBAN VOLT!!!

EZ A BIZONYITÉK,SZÓVAL SZUPERJÓ EZ A PELUS,NEKÜNK CSAK EZ VÁLLT BE ..MÁR 18 HÓNAPJA:-)

2009. aug. 26. 13:38
 10/12 A kérdező kommentje:
Akkor most melyik a jobb? az active baby vagy a sleep&play? szerintem mind a kettő ugyanolyan jó nem? szóval mindegy melyiket veszem.
2009. aug. 26. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!