Nőgyógyász Endokrinológust ajánlanátok olyat aki tényleg érti a dolgát!?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 18:07
1/8 anonim válasza:
dr Mosonyi Péter, a direktdoki.hu -n ha beregisztrálsz, lehet időpontot foglalni nála. Magánrendelője Budapesten a Pillangó utcai metrómegállótól nem messze van.
2/8 A kérdező kommentje:
Pajzsmirigy gyulladásom van autoimmun betegségem és hol fölül hol alulműködik a pajzsmirigyem ... volt egy vetélésem lombik után ... Még nem adtuk fel a reményt a tesóra .. de ilyen gyulladással ,túlsúllyal ,hormonokkal ez lehetetlen !
2012. dec. 28. 19:54
3/8 anonim válasza:
Sima endo dokihoz mennyél.- Dr Tüü László a Mensmentisben, ez a szakterülete.
4/8 anonim válasza:
Dr. Surányi Tibor. Nagyon profi orvos. Szülész-nőgyógyász-endokrinológus. A Mátyásföldi hév-megállónál van magánrendelője.
5/8 A kérdező kommentje:
Mennyi egy vizsgálat ? Tudsz árakat ?
2012. dec. 29. 12:37
6/8 anonim válasza:
4-es vagyok. Pontos tarifát nem tudok, csak azt amennyit én fizettem nála, 1 UH 10 ezer ft, uh+rákszűrés 12 ezer.
7/8 anonim válasza:
Mensmentis weboldalára felmész fent vannak az árak. Első konzi 12ezer utána a továbbiak 21, de nem kell sűrűn járni, én tuti hozzá mennék a helyedben. Mármint Tüü dokihoz.
8/8 anonim válasza:
Mensmentis-t én is javaslom de Tűű dokit nem. Hozzá jártam egy ideig, cukros terhes voltam, és képes volt azt megcsinálni hogy az inzulin beállításakor megírta e-mailben hogy mennyit adjak, majd közölte hogy jelentkezzek EGY HÉT múlva. Sajnos az előírt adag nem hatott, így próbáltam keresni, erre kiderült hogy elment KÉT HÉT szabira. Magánorvostól nem ezt várom. Akkor átkerültem Breyer Helga doktornőhöz, akivel maximálisan elégedett voltam, ennyi odafigyelést én még orvostól nem kaptam, és szakmailag sem rosszabb Tűű doktornál. Ezért inkább őt javaslom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!