11/19 anonim válasza:
nekem nem tetszik, pedig ismerek, és szeretek is több Bélát. Nekem a Béci se tetszik. Valamiért viccesen hangzik, vagy nem is tudom. De a te kisgyerekednek olyan neve legyen ami neked tetszik.
12/19 anonim válasza:
Ne haragudj de nekem nagyon nem tetszik, szerintem a legszörnyűbb nevek egyike amit gyereknek lehet adni. Én is csupa fura és szerencsétlen Bélát ismerek.
Semmiképpen nem adnám ezt a nevet.
13/19 anonim válasza:
Imádom! A keresztfiam Béluska! Az én fiam is az lett volna ha sógoromat nem úgy hívnák és a sógornőmmel nem egyszerre lettünk volna terhesek a fiúkkal:D
Sokkal jobb mint ez a sok csicska divatnév.
14/19 anonim válasza:
Szerintem sem jó név a Béla egy kisgyereknek. Ha mondjuk valaki csak azért adná ezt a nevet a gyerekének, mert tetszik neki a Béci név, akkor inkább legyen a neve Adalbert vagy ilyesmi.
15/19 anonim válasza:
Az egyetlen Béla nevű ismerősöm egy kötekedő, hangoskodó, c betűs állampolgár, és ő jut eszembe erről a névről, ezért egyáltalán nem tetszik. A hangzása egyébként is olyan semmilyen. Nem akarok megbántani senkit, de én biztos nem nevezném Bélának a gyerekemet.
16/19 anonim válasza:
Baja város kutyáját hívták így.
17/19 TKI Ibolya válasza:
Nem olvastam a válaszokat. Van baráti körben Béla nevű gyerek ,annyira utálja,hogy az anyukája már azon gondolkodott,hogy megváltoztatja a nevét.Egyébként Bécinek hívjuk.
18/19 anonim válasza:
Még mindig borzalom!Bár 2012-es a kérdés,mit gondolsz,mi változott azóta?Még régimódibb lett,annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!