Nincs ezzel semmi gond szerintem, én nem szoktam ebből gondot csinálni. Inkább örülök neki, hogy gondoltak rám és valamit kaptam. Nálunk a felnőttek csak jelképes dolgokat szoktak venni egymásnak, sokszor volt olyan hogy különféle tusfürdő, illatszer csomagot kaptunk-adtunk, több mint a semmi. A szüleim nagyon, de nagyon szeretik az édességet, így nekik azt veszek, különlegesebbeket, amiket nem mindennap esznek. Mivel anyukám cukorbeteg, neki külön diabetikus kiscsomagot állítok össze. A Müllerben nagyon jó édességek vannak cukorbetegeknek.
2012. dec. 19. 11:54
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megnézem!
2012. dec. 19. 11:55
14/18 anonim válasza:
Szerintem ha illatszert adsz nekik, DE ha saját kezűleg varrsz mondjuk nekik csomagolásként zsákocskát, akkor nagyon jó kis ajándék:)! Ez nem is óriási kiadás, viszont benne van a saját idő, minka, "lélek":), és máris személyre szóló. Én is szeretem mondjuk a piperét, szinte mindennek örülök. Ha még mellé olyasmire is figyelsz, hogy a száraz bőrűnek száraz bőrre valót vegyél, a problémásnak kevert tipusra valót, akkor nincs ezzel a csomaggal semmi gond:).
2012. dec. 19. 12:54
15/18 anonim válasza:
Én örülök ilyesminek, mert ez biztos, hogy elfogy, tehát hasznos. Viszont magamnak az olcsó fajta tusfürdőket veszem, ezért ajándék is.
Én megmondom őszintén, hogy ha gesztus jellegű ajándékról van szó akkor tusfürdőnek örülök a legjobban. (Ha mondjuk a bonbon, gyertya, giccses karácsonyi izé és eközül kell választani)
2012. dec. 19. 13:39
16/18 anonim válasza:
Anyósnak inkább csináltatnék valami tárgyat a gyerek(ek) képével. Az én szüleim hűtőmágnest, karácsofadíszt kapnak a lányom képével. Illetve egy képeslapot amin szintén az unoka képei vannak
2012. dec. 19. 14:11
17/18 anonim válasza:
Na én pont ilyesmiket szoktam kapni anyósomtól és a sógornőmtől. Ezeket csak vándorló ajándékoknak hívom, amiket ajándékba kap az ember és utána úgy ahogy van, tovább ajándékozza másnak. Mármint az ő részükről, mert tudom hogy ők így csinálják. Én meg jó pár évig mindig kietettem magamért ajándékozás szempontjából, de ezután én sem fogom magam megerőltetni ha róluk van szó.
Máskülönben ezt a fajta tusfürdőt nagyon szeretem és mindent ami Yves Rocher.
2012. dec. 19. 15:13
18/18 anonim válasza:
Én is ilyet szoktam a család felnőtt tagjainak, meg is beszéltük hogy 1-2000 forintot szánunk csak egymásra, a gyerekekre költünk többet. Én is jobban örülök ennek mint ilyen-olyan kis diszeknek, amik néhány hónap múlva a padláson porosodnak. Ezt legalább el tudom használni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!