Adnátok olyan nevet ami a vezetéknévvel úgy összeolvad kimondva vagy nem jól hangzik? G végű vezetéknév K val kezdődő utónév?
Figyelt kérdés
Az a név tetszik nagyon és kizárólag.2012. dec. 13. 21:53
11/12 A kérdező kommentje:
a férjem Attila azt semmiképp nem akarunk. A többire is sorolnám egyből a negatívumokat de inkább nem írom:) Köszi a válaszokat azért!
2012. dec. 14. 14:26
12/12 anonim válasza:
És egy olyan megoldás, hogy (én is a plusz egy keresztnévre gondoltam, de mivel látom, az nem tetszik) nem Hang Pistike Kolos, hanem Hang P. Kolos. Sok helyen láttam már ilyet, nem tudom, hogy ez hogy van, vagy ilyesmi, de ez is lehet egy megoldás.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!