Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fura kérdés? Tegnap érkezett...

Fura kérdés? Tegnap érkezett a bankszámlámra a kerületi önkormányzattól 20e ft, nem tudom mi ez?

Figyelt kérdés
Megjegyzésben átmeneti segély van írva. Én nem igényeltem semmit...Az tény,h nagycsaládosok lettünk.Tudom mások örülnének ilyennek,nekem sem jön rosszkor,de mi van ha elköltöm és kiderül tévesen küldték? Más is kapott ilyet?
2012. dec. 8. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben felhivnam öket, és rákérdeznék, mert ha elköltöd és nem neked jár, akkor utána vissza kell fizetned.
2012. dec. 8. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá!Az is lehet,hogy ez az önkormányzat ajándéka pl. a nagycsaládosoknak így karácsony előtt.Bár az furi,hogy tudják a bankszámlaszámodat...pláne,ha soha semmiért nem adtad meg nekik.
2012. dec. 8. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a munkahelyemről küldtek 20ezret a baba születése után! Ez egy egyszeri segély, nem minden munkahely ad. Csak nekem nem az önkorm.-tól jött, mert a munkahelyem kifizetőhely! Szerintem neked is ez jött!
2012. dec. 8. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja és nálunk apuka is kapott, egy helyen dolgozunk.
2012. dec. 8. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!