Milyen párásítót ajánlanátok, amivel meg voltatok elégedve?
Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 22:29
1/4 anonim válasza:
Germguardian. Hideg es meleg, nem kell hozza szuro, valami olyan anyagbol van amiben nem terem meg a penesz. Megvan vagy 3-4 eve azt hiszem a mienk. Nagyon jo es csendes!
2/4 anonim válasza:
BONECO 7136 Ultrahangos párásító digitális szabályzóval.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat!
Az elsőt itthon nem találtam sehol. A második egy komolyabb árkategória, ilyesmit néztem ki én is: [link] Csak gondoltam, hátha ajánl valaki olcsóbbat, de jót. Nekünk Philips Avent van, de nem voltam megelégedve vele, egy 25 ezres kategória, reménykedtem, hátha találok ilyen árban jót...
2012. dec. 8. 12:35
4/4 anonim válasza:
2-es vagyok. Van egy olcsóbb változata a Boneco 7131 a külömbség az hogy nem digitális hanem analóg igy az ára 39990.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!