Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikulás kérdés. Ha több...

Mikulás kérdés. Ha több helyről kaptak Mikulás csomagot mit mondtak a gyereknek, hogy több Mikulás van? Vagy nagymama Mikulása?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mikulás bácsi hozta az ajándékot és kész.
2012. dec. 5. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy igazi Mikulas van, de mivel rengeteg kisgyerek van, nem birna elvinni mindenkihez az ajandekot szemelyesen, ezert tobb Mikulas-helyettese is van, aki besegit :)
2012. dec. 5. 20:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt az igazi, az otthoni, a "fél-igazi" Mama-Mikulás(ott előbb jöttem rá, hogy nincs), meg a sulis/munkahelyi, ami nem volt igazi nekem sose, mióta emlékszem rá. Ez nekem nem nagyon okozott problémát. Az otthoniban hittem, ennyi. (Már amennyire emlékszem)
2012. dec. 5. 20:20
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2012. dec. 5. 20:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Egy mikulás van, de több helyre elmegy. Mamákhoz, oviba, munkahelyre, stb.
2012. dec. 5. 23:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy igazi Mikulás van, de vannak segédei,mivel egyedül nem tud mindenhová elmenni. Illetve már ma is jár-kel, így ma is oszt csomagot. Sőt ahonnan pénteken kapjuk meg,oda meg később érkezik meg asok munka miatt.
2012. dec. 5. 23:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Ngymama találkozott a Mikulással és ő küldte a csomagot. Tőlünk éjszaka kapják meg , akkor járt ott a Mikulás és ma délelőtt elmegy az oviba is.
2012. dec. 6. 08:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez úgy van, hogy a Mikulás több helyre is megy. Éjjel itt járt nálunk, hozott ajándékot a csizmájába, délután jön át a nagypapa, elhozza azt, amit hozzá hozott a Mikulás, holnap megyünk a dédihez, mert oda is jött a Mikulás, aztán megyünk a nagymamához, mert oda is hozott valamit, szóval így.
2012. dec. 6. 09:34
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi,csak azért kérdezem ,mert ahogy mondjátok ,mamánál is van ,és ha szomszéd hozz valamit akkor úgy fogom mondani hogy náluk is volt és ez tőle van.
2012. dec. 6. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!