Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Moncsicsi babák aranyból...

A Moncsicsi babák aranyból vannak? Vagy valami műkincs?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kislányom nagyon szeretne Moncsicsit, ami úgy tűnik, megint divatba jön. Örültem neki, mert kislány koromban nagy moncsi gyűjteményem volt, de sajnos hamar tönkrementek, már egy sincs meg. Nagyon elszomorít, hogy 6000 Ft körül lehet csak megkapni, és még az is elég pirinyó. Ennél olcsóbban csak kulcstartó-moncsit adnak.

Nézegettem a Teszveszen, Vaterán, és egyéb hirdetési oldalakon, és nagyon meglepődtem.

Egyesek képesek több ezer forintot elkérni viharvert, kikapart szemű, lerágott ujjú, foszladozó "retro műkincs"-ként árult, valószínűleg lomtalanításból összeszedett moncsikért.:(

Ráadásul a legtöbb utánzat, az eredetit a Mattel adta ki, a szocializmusban általában csak hamisítványt, ócska magyar fröccsöntöttet, vagy Hong-Kongit lehetett kapni, melynek napok alatt leestek a kis mancsai, az orruk is lekopott hamar.

Tud valaki Budapesten olyan boltot, ahol árulnak használt Moncsicsit, vagy Nyamit (macska arcú moncsi)?

2012. dec. 4. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak ma, 1600ft, és 13cm.

[link]

2012. dec. 4. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

De itt van egy nagyon nagy, 5000ft.

[link]

2012. dec. 4. 19:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de 2000-nél nem szeretnék többet adni egy használt játékért, bármennyire is szép állapotú. A nekem tetsző moncsikat vidéken árulják, a postaköltség +500 Ft, nem érné meg.
2012. dec. 4. 19:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Úgy 20-30 cm.-es érdekelne.
2012. dec. 4. 19:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt még gyerekkoromból, de elajándékoztam. Teljesen jó állapotban volt, vigyáztunk rá, de nem hiszem, hogy adtak volna érte 3-4000 forintot, mert használt, csak mivel retro-játék, sokan úgy gondolják, hogy bármit elkérhetnek érte:(

Akkor már inkább vennék egy újat!

[link]

[link]

[link]

2012. dec. 5. 10:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
egyik sem csak retro játékok.
2012. dec. 15. 15:08
 7/8 Mara Acoma ***** válasza:
2012. dec. 15. 15:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül a Vaterán találtam egy helyeset, már a csomagot várom:) Valóban lehet találni használt cikk oldalakon, csak nehéz kifogni, ami jó minőségű, és nem túl drága.
2012. dec. 16. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!