Tudnátok segíteni?
november 14 én született a babám.
november 30-án adtam be a papírokat a gyeshez,családihoz, és az anyaságihoz.,és azért ilyen későn mert csak 29 én kaptam meg a baba taj számát anélkül meg ugye nem lehet intézkedni.
kérdem én mikor kerülnek ezek utalásra?
ma kaptam meg a határozatot az anyaságiról,hogy kiküldték a pénzt a számlára,ma még nem jött meg
egyébként a szokásos gyes és családi pótlék megjött ma a számlára,mert már van egy gyerkőcöm..
akkor az új ellátások mikor kerülnek utalásra?
köszönöm szépen,
2.5 éves kislány és 2 hetes kisfiú anyukája
Az anyaságira van hóközi utalás, a családira meg nem biztos. Mivel már egy havi csp járna neked, plusz november hónapra már magasabb összeg járna az első babádra is, így az is elképzelhető, hogy csaj a januárival küldik. Volt már példa arra is, meg arra is, hogy hó közben küldték.
Szerintem várd januárra, legfeljebb kellemesen csalódsz. Mindenesetre az anyasági biztosan érkezik, ha nem is ma, de még a héten valószínű rajta lesz a számládon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!