Iskolás fiatokra adtok még harisnyát? Felveszi? Nem cikizik a többiek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 21:01
1/5 anonim válasza:
szerintem nem éri meg. szétszívatják
2/5 anonim válasza:
Gondolom, te vagy az az anyuka, aki kérdezett lejebb a harisnyáról a 12 éves fiának szerett volna.
Sztem semmi gond ezzel. Ha baromi hideg van akkor mi lehet a gond?Igaz én inkább lábfej nélkülit vennék, de nagyon praktikus. Sok ember fiu hord ilyet. Nekem is van, páromnak is. Ha esetleg ez segít próbáld meg ezt az aláöltözőt.
van gyermekeknek való is nem tudom mekkora a 12 évesed (ha te vagy az)
3/5 anonim válasza:
Nekem az ovi után mindkettő kerek-perec megtagadta a harisnya viselését. Ezért most térd zoknizunk+bélelt nadrágot hordanak. Azt veszik át a suliban vékonyabbra. Az nem zavarja őket, hogy alsógatyóra kell vetkőzniük a folyosón, mert minden osztálytársuk ezt csinálja. ( Ja: másodikos és elsős a két fiatalúr :D)
4/5 TKI Ibolya válasza:
Nekem sem veszi fel a fiam a harisnyát én így térd zoknit és bélelt nadrágot veszek neki.Az nem ciki a társai szemében.
5/5 anonim válasza:
A harisnyat nekem sem veszi fel. Marad a leggins ha mar nagyon hideg van, addig meg csak a belelt farmer jöhet szoba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!