Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan nyomozhatnám ki a...

Hogyan nyomozhatnám ki a címét, vagy legalább a telefonszámát?

Figyelt kérdés

sajnos a 37 terhességi héttől be kellett feküdnöm a kórházba szülésig,1 hónapot töltöttem a szobatársaimmal és az egyiket különösen megkedveltem,de távozáskor éppen NST-n volt ő későbbre volt kiírva pár nappal mint én ezért már nem tudtam tőle elköszönni,,és ezt nagyon sajnálom..

csak a nevét tudom,azt is hol lakik ..csak az utca nevet nem..

hogy deríthetném ki a címét?!!

2012. dec. 3. 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
esetleg a telefonkönyvben? Hátha :-)
2012. dec. 3. 16:00
 2/9 A kérdező kommentje:

hát megpróbálhatom de nem hiszem hogy van vezetékes száma

annyit tudok hogy 30 as ő is.

2012. dec. 3. 16:01
 3/9 anonim ***** válasza:
közösségi oldal? én is ott találtam meg egy kismamát :)
2012. dec. 3. 16:02
 4/9 A kérdező kommentje:

sajnos nincs rajta még,azt mondta talán majd felteszi magát de nem beszéltünk róla, én nem vagyok fent se iwiwen,se facebookon, zaklatás miatt töröltem magam így kilőve.

csak annyira érdekel mi van velük..

de majd valahogy kinyomozom

2012. dec. 3. 16:04
 5/9 anonim ***** válasza:
esetleg, ha nem nagy a település ahol lakik, a postán tudnának segíteni :-) első voltam
2012. dec. 3. 16:11
 6/9 A kérdező kommentje:

tényleg??

de hogyan?,,

2012. dec. 3. 16:13
 7/9 A kérdező kommentje:
azt hiszem nem nagy település
2012. dec. 3. 16:14
 8/9 anonim ***** válasza:
87%

tudakozó, ha nincs letiltva a száma megmondják.

Vagy ha tudod hol lakik,akkor az ottani védőnénit keresd meg, ha aranyos biztos segít,persze nem adja ki az adatokat,de kérd meg, hogy adja meg neki a te elérhetőséged.

2012. dec. 3. 16:15
 9/9 anonim ***** válasza:
A kórházban. Az osztályon, ahol feküdtél, felírják a lapokra az elérhetőséget. Legalábbis Mi mindenkinél felírjuk. Kérdezd meg Tőlük, szerintem ha tudnak, segítenek. Nagyobb eséllyel indulsz személyesen, mert tudod, telefonban bárki bármit mondhat. sok sikert.
2012. dec. 3. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!