Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Holnap már biztos, hogy rajt...

Holnap már biztos, hogy rajt lesz kártyán a gyes?

Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 15:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy:)
2012. dec. 3. 17:01
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Oszd be a pénzt és nem kell havonta itt verned a nyáladat a családi pótlék és a gyes után. Vagy dolgozz! Gyes mellett heti 30 órában lehet dolgozni.

Mi sem élünk kacsalábon forgó palotában, be tudom osztani azt a keveset is, így akármilyen szűkösen is, de megélünk. És nem itt vergődök azon, hogy mikor is kapom már meg azt számomra kijáró juttatást.

Egyébként mi lenne, ha nem is kapnál?!

2012. dec. 3. 18:21
 13/19 A kérdező kommentje:

Olyan megértő emberek vannak! És tudod hogy vagyok? Nem hiszem:)

Tudod veszélyesztetett terhes vagyok, 15 hetesen két újnyira nyitva. Szóval gratuala a beszólásodhoz.

2012. dec. 3. 18:32
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

ujjnyira amúgy, nem újnyira

Bár nem is igazán voltam kíváncsi az állapotodra, de akkor most azt tanácsolom, hogy pihenj. Meg oszd be a pénzt.

2012. dec. 3. 18:37
 15/19 A kérdező kommentje:

Úr isten ekkora nagyképű embert.

Kívánom neked, hogy ilyen kevés pénzt kelljen beosztanod, mint nekem.

2012. dec. 3. 18:45
 16/19 anonim ***** válasza:

Nézd, szomorú hogy ennyire kevésből éltek, ráadásul a terhességeddel is gondok vannak.

Kívánom hogy minden rendben legyen!

De lásd be kérlek Te is, csak annyit kellene beírnod a keresőbe, hogy GYES, és máris rengeteg kérdés/válasz kombinációt dobott volna ki.

2012. dec. 3. 21:21
 17/19 anonim ***** válasza:

Én kívánom neked azt, hogy annyi pénzt ossz be, mint amennyit én! De szerintem te már az első napokban elszórnád azt a keveset és utána meg itt kérdezgetnéd óránként, hogy mikor is lesz már gyes, meg családi pótlék. Mint írtam, te zseni, nem élünk kacsalábon forgó palotában, tehát nem tudjuk szórni a pénzt két kézzel. Nem kezdem el részletezni anyagi helyzetünket, de biztos, hogy kevesebből kellett megélnünk ebben a hónapban, mint nektek.

De kívánok nektek minden jót!

(Elég hasznos tagja lehettél eddig a társadalomnak, ha táppénzt nem is kapsz, vagy miért nem azt az ellátást veszed igénybe? Ja, mert nem vagy rá jogosult?)

2012. dec. 4. 05:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Megjött a GYES.
2012. dec. 4. 07:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Éljen, szűk egy hónap nyugalom és kezdődik újra.
2012. dec. 4. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!