Nagycsaládos Anyukák! Nálatok is csak a tankönyvekre vonatkozik az ingyenesség? Fizetni kell a munkafüzetekért?
én ugyan nem vagyok anyuka, hanem diák :) de vannak olyan osztálytársaim, akiknek 2-3 testvére van és nekik a munkafüzet is ingyen volt, csak a nyelvkönyveket+munkafüzetet kellett külön megvenni (angol és spanyol, de az is elég drága)
de szerintem ez sulinként változik
de remélem segítettem azért:)
A többi szülőnek meg meg kell venni a tankönyveket is, munkafüzeteket is!
Vagyis akkor nektek kb. 50%-os a kedvezmény, ami bizony nem kevés!!!
A tankönyveket még az iskolai könyvtárban fel tudják használni, de a munkafüzetbe dolgozni kell, azzal mit kezdjen az iskola? (Amúgy a legtöbb tankönyvben is vannak feladatok, meg a tanár kéri, hogy ezt+ezt alá kell húzni, meg kell jelölni.)
Köszi a válaszokat!
Kedves utolsó! Nagycsaládos Anyukákat kérdeztem!
Azért nem értem, hogy ez most nálunk mi, mert tavaly be kellett fizetni mindent, és pár nap múlva elkönyvelték és visszaadták a pénzt. Ezek szerint akkor ez biztos valami újítás megint...
Eddig nem kellett visszaadnunk a tankönyveket, mert nem könyvtáriak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!