Mit szóltok ehhez a videóhoz?
Tegnap este láttam ezt a videót. Egész éjjel nem aludtam és ma is ez járt a fejembe. Nagyon elkeserítő hogy élnek ilyen emberek és tudom hogy nem ritkaság sajnos.
2012. nov. 30. 20:09
22/32 A kérdező kommentje:
Félek, milyen ember lesz az ilyen babákból.
Hát az tuti hogy bízni senkiben sem fog tudni. Vagy állítólag az agresszió öröklödik. Úgyhogy sajna normális ember tuti nem.
2012. nov. 30. 20:45
Már előre látom, hogy én is úgy fogok járni, mint a 21-es vélaszoló. Itt remegek meg bőgök.:(
2012. nov. 30. 23:35
Hát basszus... Nekem erős a gyomrom, sokan csodálkoznak, hogy milyen videókat végig bírtam nézni, de ez kiverte a biztosítékot, 2 perc után én is megállítottam. El nem tudom képzelni, hogy hogy lehet valaki ennyire embertelenül kegyetlen... beletekertem, a végén láttam, hogy szerencsétlen kisbaba álomba sírta magát, erre arcon üti ez az állat, hogy sírjon tovább
Én nem tudom sajnálni ezt a nőt, hosszú, napokig tartó kínhalált kívánok neki!
Lehet annyira borított ez ki, mert a kisfiam pont ennyi idős, de ez akkor akkor is hihetetlen kegyetlenség.
2012. dec. 1. 02:49
24-es, detto... most kinyitok egy üveg bort és kimegyek elszívni egy cigit mert kiborultam... először azt akartam mondani, hogy bárcsak ne néztem volna meg, de az ember nem mehet el az ilyen kegyetlenségek mellett úgy, hogy becsukja a szemét, mintha mi sem történt volna... Az embereknek tudni kell róla, hogy ilyen van, hogy ha lehet, akkor fellépjenek ellene.
2012. dec. 1. 02:51
27/32 A kérdező kommentje:
Azért remélem, tudtatok aludni. :(
Hát nekem konkrétan hányingerem lett. És ilyen enyhe büntetést kapott ez a se nőnek sem anyának nem nevezhető valaki? Mikor minden valamirevaló anya védi és óvja a gyermekét,ez meg...Hát mit ártott az a nyomorult kisgyerek? Sosem értem meg azokat a nőket,akik bántalmazzák a csecsemőjüket,vagy ne adja isten,megölik.És általában mik az indokok? Há' mer' sírt. Hát mert az a dolga egy kisbabának!!! Édes jó istenem,hova fajul ez a világ...
2012. dec. 1. 11:34
annyira sajnáltam szegény kicsit....beletekertem de borzalom...
olyan szomorú ahogy ott feküdt az a pici gyerek és így bántak vele :S mélységesen szomorú!!!!!!
szegény.............
egy ártatlan kisgyerekkel ilyet csinálni akkora bűn hogy nem is tudom kimondani
2012. dec. 1. 13:31
"És általában mik az indokok? Há' mer' sírt."
Csakhogy ezt a kisbabát még akkor is ütötték, amikor már nem sírt... Én ennél a pontnál borultam ki igazán, hogy amikor hüppögve elaludt szegény, elkezdte újra ütni.
2012. dec. 1. 18:30
Kapcsolódó kérdések: