Valaki felhívná a MÁK-ot, hogy mikor utalnak családit?
Figyelt kérdés
Sajnos a telfonom tönkrement már 3 hete, és nem tudodm felhívni. Csak 1000 ft-om van és érdekelne, hogy pontosan mikor kapjuk meg.
Nagyon szépen köszönöm
2012. nov. 30. 12:18
3/14 gabszem válasza:
én mindig kedden szoktam megkapni :)
4/14 A kérdező kommentje:
csak szeretném pontosan tudni, mert nem mindegy hgy ezer forintból 2 vagy 3 napig kell kihúzni
2012. nov. 30. 12:23
5/14 anonim válasza:
Kedves Fórumozók!
Mint illetékes,utoljára vagyok hajlandó megírni,hogy nem egyszerre történtek az utalások,hanem 2 részeletben,megyékre,azon belől körzetekre lebontva.
6/14 A kérdező kommentje:
És azt meg tudod mondani, hogy Zala megyében ost mikor fognak utalni?
2012. nov. 30. 12:28
7/14 A kérdező kommentje:
Előre is köszönöm
2012. nov. 30. 12:29
8/14 anonim válasza:
9/14 A kérdező kommentje:
igen csak ezen az van hohy pl. november 5. pedig már október végén utaltak.
Nem lustaságból írtam ki!
SZÍVESEN
2012. nov. 30. 12:47
10/14 Jégtánc válasza:
Gondolom év elején írják ki az utalási időpontokat.A novemberi előrehozott utalás meg hirtelen változott,ezért van úgy kiírva.Igaz hogy szombat munkanap,de az azt hiszem nem banki utalási nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!