Mitől függ, hogy milyen lesz a baba köldöke?
ilyen csúnya dudlis: [link]
vagy ilyen szép befelé: [link]
Úgy nem örülnék, ha az első képhez hasonló ronda bütyök lenne. Ez örökletes, vagy attól függ hogy vágják el??
Nekem is pont ez volt a félelmem, végül bejött. Nálunk senkinek nincs ilyen kidudorodó köldöke, de láttam már és nagyon nem tetszett.
Erre ilyen lett a kicsimnek is, másfél éves volt, amikor elvittük a Heim Pálba sebészetre, hogy nézzék meg, nem-e esetleg köldöksérv, de nem, tök normális minden.
Azt olvastam, hogy azoknál a babáknál gyakoribb az ilyen köldök, akik az első hónapokban rengeteget sírnak. A mi babánk iszonyat hasfájós volt, talán ez is lehet az oka.
De érdekes, mert néha visszahúzódik, de amikor tele a pocakja nagyon, vagy előrenyomja magát, akkor nagyon kidudorodik.
Nekem sem tetszett, de ez van, elfogadom. Majd talán ha nagylány lesz, akkor nézünk valami megoldást rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!