Hogy hívják a kisfiadat? Miért ezt a nevet kapta?
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 18:06
11/13 anonim válasza:
Botond. Kislánykorom óta tudtam, hogy ha fiam lesz így fogom hívni. Szerencsére a családban nem volt még belőle és a fura rövid családnévhez is tökéletesen passzol. Aztán pár éve álmodtam egy furát, amiben volt egy Bercel nevű kisfiam, addig még csak nem is hallottam ezt a nevet de nagyon megtetszett... ki tudja, talán tényleg lesz egyszer egy Bercim is :)
12/13 anonim válasza:
Dániel. Szerintem gyönyörű név és egy nagyon kedves barátomat így is hívják. Szeretem a héber/bibliai eredetű neveket, szerintem nagyon különlegesek. :)
13/13 anonim válasza:
Erik Tibor 3 eves 4 honapos. Az Erik nevet azert kapta mert ez volt az egyik kedvenc fiu nevem mar kislany korom ota. Tibor pedig az apukaja utan lett mivel a ferjem ragaszkodott ahoz,hogy a fiunk az O nevet is megkapja.
David Mark 2 honapos lesz 1.-en. Ha nagyon erdekel akkor privatba leirom miert kapta a David nevet. A lenyeg roviden,hogy a bibliai David kiraly utan kapta mert mi hivo emberek vagyunk. A Mark meg mindkettonknek nagyon tetszett csak kozvetlenul a vezeteknevhez nem passzol. Mindenkepp akartunk masik nevet ha mar az elso fiunk kettot kapott.
Ja es mi is kulfoldon elunk es szempont volt,hogy mindket orszagba ismert,konnyen kimondhato-leirhato nevet kapjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!