Ismertek Krisztina nevű kislányt (6 év alatt)? Gyakran adják ezt a nevet mostanság felétek? Ti adnátok?
Egy Krisztinát ismerek, 2,5 éves és tündéri cserfes kiscsaj, Kriszti.
Hallottam még egyet az utcán, ő is 2 év körül lehetett.
Szerintem mostanában egyáltalán nem gyakori, most a rövidebb nevek divatosak.
Én nem adnám, viszont szerintem nem rossz név, nekem túl kemény, nem illik minden családnévhez.
Adjátok bátran, és biztos kis cserfes, okos kislányotok lesz :)
Én nem ismerek egyet sem, pedig sok kisgyerekes van az imseretségi körünkben. A gyerekeim bölcsis csoportjában (2 csoport) sincs egy sem, játszón sem hallottam.
Családban anyukám húga Krisztina, de ő már 50 feletti korú. Szerintem a mostani gyerekek körében nem túl gyakori.
Én saját gyereknek nem adnám, mert a rövidebb és ritka nevek tetszenek, amiben nincs mássalhangzó torlódás.
5 éve, amikor a nővérem a kislányát várta, tudták, hogy lány lesz, és 4 név volt a favorit: Krisztina, Nóra, Eszter, Adrienn.
Végül Adrienn lett, de talán a következő Krisztina lesz.
Nem ismerek, a fiam oviscsoportjában legalábbis biztosan nincs Krisztina.
Engem is így hívnak, ezért nem hiszem, hogy adnám a lányomnak, de egyébként ki vagyok vele békülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!