Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez, szerintetek...

Mit szóltok ehhez, szerintetek igaz? Mérgezőek a gyerekruhák, vagy csak lejáratási akció lenne?

Figyelt kérdés
[link]

#hormon #rákkeltő gyerekruha #mérgező ruhafesték
2012. nov. 20. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Most akkor kérdem, mi nem mérgező?

Én elhiszem, ezeknek csak a lényeg hogy meggazdagodjanak, nem a mások egészségével foglalkoznak.

2012. nov. 20. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Az első mondat után kinyomtam.

Greenpeace????

:)))))))))))

2012. nov. 20. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Tuti minden ruhátimpregálnak minden vacakkal, hogy szállítás, tárolás közben ne költözzenek bele mindenféle élőlények, így az új és a turkál ruhát is szerintem minimum kétszer ki kell mosni használatba vétel előtt. Amúgy kb minden káros az egészségre, még az is, amit azért veszünk meg drágán, hogy ne legyen káros.
2012. nov. 20. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs már olyan "anyag" amiben ne lehetne rákkeltő dolgot keresni vagy találni. Előbb utóbb úgyis mindenről bebizonyítják, hogy rákkeltő.. lassan ha levegőt veszünk, az is rákkeltő lesz a szmog meg egyebek miatt..
2012. nov. 22. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!