Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elpusztult a fiam hörcsöge....

Elpusztult a fiam hörcsöge. Vegyek neki újat?

Figyelt kérdés
Esetleg várjak még vele,ne higgye azt,hogy ha valami elpusztul az pótolható.
2009. aug. 15. 21:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a fiad?
2009. aug. 15. 22:02
 2/6 A kérdező kommentje:
9 éves és tényleg szerette, gondozta,nem az ő hibája,hogy elpusztult,de félek úgy látná a dolgot,hogy ha egy elpusztul majd lesz másik.
2009. aug. 15. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyj időt, hogy feldolgozza, átgondolja a dolgot! Egyébként, mikor kicsi voltam, egyszer hazaérvén a suliból, nem volt sehol Dönci, a hörim. Anyu azt mondta, elment az örök vadászmezőkre. Lehettem k.b. 13 éves (vagy több is talán...), mikor leesett, hogy nem egy szép zöld mezőn egy édes-kedves kis odúban egy nagy fában él és vadászgat. :-D Így egy jó emlék maradt, nem szomorkodtam és nem kellett szembesülnöm a halál fogalmával. És nem mellékes, hogy anyukám nem hazudott nekem!!
2009. aug. 15. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és egy ideig nem kaptam másik hörit!
2009. aug. 15. 22:15
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Sajnos ő látta elpusztulni a hörijét,nem modhatok neki mást és sajnálja nagyon,azt mondta szeretne másikat,én meg nem tudom mit tegyek.Még várnék egy kicsit.

2009. aug. 15. 22:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Én várnék.
2009. aug. 15. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!