Mennyire gyakori, hogy egy szobában alszanak a babával a szülők?
Nálunk először külön volt a kislányom. Majd két hónaposan megfázott, így áthoztuk magunkhoz.
8 hónaposan ment vissza a szobájába.
Én úgy vettem észre nála, hogy nyugodtabban alszik mióta külön van. Nálunk gondolom felébresztette, ha megfordultunk az ágyban, vagy köhögni, orrot fújni kell stb.
Szerintem gyerek függő is a dolog. Én örülök, hogy elvan a kislányom a saját szobájában. Most 13 hónapos.
Erről megoszlanak a vélemények. Kinek mi a jó!
Mi 7 hetesen külön tettük a fiam, azóta is köszöni, meg van!
Nemrég egy szállodában együtt aludtunk, és észrevettük,hogy zavarjuk. Ha fordultunk az ágyon, már ő is mocorgott, ha kimentem pisilni, azt is észrevette stb. Szóval ő azt szokta meg,hogy egyedül, csöndben alszik!
Ebben is vannak átmenetek:).
Mi pl. mindig a szobáában tettük le a kicsit, majd mikor ébredt, magunkhoz vettük. így volt kettesben tölthető idő:), de amikor szüksége volt rám, ránk, akkor nem volt gond ha közénk vettük:). Egy éves kora óta ő maga kéri, hogy a saját ágyéban aludjon.
Visszagondolva másképp csinálnám, magunknál kezdtük volna az altatást és később ment volna a saját szobájába, soksok felesleges felkeléstől szabadultunk volna meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!