Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek az nagyon ciki ha...

Szerintetek az nagyon ciki ha első gyermeknek használt babakocsit veszek?

Figyelt kérdés

megmondom őszíntén nagyon várom a babámat,de nem igazán szeretnék 7-800 euróért babakocsit venni,ennél olcsóbb nem nagyon van.ezért arra gondoltam megveszem szinte úgyan azokat használtam de csak 100-200euróért!

mit gondoltok ezzel leégetem magam??

még van 7hónapom és ha nagyon akarom akkor persze 4-5hónap alatt össze rakom a pénzt az újra.de én azokat nagyon drágának tartom!

2012. nov. 19. 14:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

de jó hogy ennyien írtatok aranyosak vagytok!

Hollandiából írok,és itt sajnos ilyen drágák a babakocsik.

Gondolkodtam hogy haza megyek és otthon veszek,mert ami itt 700 euró az otthon 60-70 ezer forint.

de ha haza megyek akkor úgye a repjegy oda vissza legalább 200-250 euró,meg plusz a többi kiadás amíg otthon vagyok.

azon a pénzen amit megtudok spórólni a használt babakocsin,olyan sok szép más babaholmit tudok venni.

2012. nov. 19. 14:27
 12/20 Jégtánc ***** válasza:
100%
3 gyermekem van sosem volt új babakocsink:)) Nem ciki egyáltalán.Mindenki olyat vesz,amilyet tud.Megtehettük volna mi is hogy új kocsit veszünk,én személy szerint totál feleslegesnek tartom,50-100 ezreket kidobni az ablakon emiatt.Jó lesz másra is az a pénz ami megmarad ha használtat veszel
2012. nov. 19. 14:28
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
babakocsi, pelenkázó, kiságy, bababörzés babaruhák: mind használtan, de JÓ minőségűn, kifogástalan állapotban vettük..
2012. nov. 19. 14:29
 14/20 Jégtánc ***** válasza:
Miért nem ruccantok át Németországba,ott körülnézni? Vagy amazon.de.Például.
2012. nov. 19. 14:31
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ciki vagy nem ciki, a babakocsit (mélykocsi, ami később sportkocsivá is alakítható, minden extrával) 30 euróért vettem egy vatera-típusú oldalon, aztán vettünk egy esernyőre csukható sportkocsit is, 10 euróért. Nem, nem szakadt, nincs elnyűve. Simán sokáig vártam, nézelődtem, aztán lecsaptam rá. Nincs ebben semmi szégyen, már a második gyerekünk használja azóta.
2012. nov. 19. 14:33
 16/20 A kérdező kommentje:

Németország eszembe sem jutott,az amazont nézegetem ott is sok jó dolog van.

Még elég sok időm van hátra,van időm nézelődni,csak kíváncsi voltam más emberek hogy állnak a használt dolgokhoz!

Az én családomban sem szokás új babakocsit venni mindig mindenki használtat vett.

Ők is egyből azt mondták hogy tökéletes lesz a használt!

2012. nov. 19. 14:38
 17/20 anonim ***** válasza:
Mi is használtam vettük a fiamét. Először nézegettem újakat is, aztán mikor mindent összegeztünk, rájöttünk, hogy fölösleges annyi pénzt kidobni, a különbözetet rengeteg más dologra költhetem. Én 30 ezerért vettem, egy Hauck Joggert, ami vízszintestől merőlegesig állítható, fújtatható kerekei vannak, szuper a rugózása, van hozzá hordozó, meg külön mózeskosár, esővédő, szúnyogháló, napernyő, téli lábzsák. Szuper jó állapotban volt. Szomszédasszonyommal együtt sétálgattunk, ő elmondta, hogy eleinte, mikor még nem együtt járkáltunk, mindig mutogatott a férjének az ablakból, hogy milyen szuper az a kocsi, meg ő is elfogadná.
2012. nov. 19. 14:43
 18/20 Jégtánc ***** válasza:
100%

[link]

itt is vannak jó áron és nem használt.Ha ennyit szeretnél rá áldozni akkor akár újat is vehetsz:)

2012. nov. 19. 14:44
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi ebben a ciki. Én a nővéremtől kaptam a babakocsit, az is használt volt már. Ő maga ajánlotta fel, és eszembe se jutott visszautasítani. A használt is lehet jó, ha vigyáztak rá. És mindezt úgy, hogy lett volna pénzem újonnan venni akár a legdrágább márkából, de abszolút felesleges lett volna...
2012. nov. 19. 14:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Miért azzal foglalkozol, hogy leégeted-e magad? Ha gyereket nevelsz majd, mindenki mindent jobban fog tudni nálad, úgyhogy épp ideje határozottan dönteni és kitartani a véleményed mellett, legyen az babakocsi vagy bármi más. Nem mondom, hogy ne hallgass meg másokat is, de ilyen horderejű dolgot biztos egyedül is el tudsz dönteni. Elnézést, hogy szókimondó voltam.
2012. nov. 19. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!