Szerintetek az nagyon ciki ha első gyermeknek használt
babakocsit veszek?
Figyelt kérdés
megmondom őszíntén nagyon várom a babámat,de nem igazán szeretnék 7-800 euróért babakocsit venni,ennél olcsóbb nem nagyon van.ezért arra gondoltam megveszem szinte úgyan azokat használtam de csak 100-200euróért!
mit gondoltok ezzel leégetem magam??
még van 7hónapom és ha nagyon akarom akkor persze 4-5hónap alatt össze rakom a pénzt az újra.de én azokat nagyon drágának tartom!
Hollandiából írok,és itt sajnos ilyen drágák a babakocsik.
Gondolkodtam hogy haza megyek és otthon veszek,mert ami itt 700 euró az otthon 60-70 ezer forint.
de ha haza megyek akkor úgye a repjegy oda vissza legalább 200-250 euró,meg plusz a többi kiadás amíg otthon vagyok.
azon a pénzen amit megtudok spórólni a használt babakocsin,olyan sok szép más babaholmit tudok venni.
2012. nov. 19. 14:27
12/20 Jégtánc válasza:
3 gyermekem van sosem volt új babakocsink:)) Nem ciki egyáltalán.Mindenki olyat vesz,amilyet tud.Megtehettük volna mi is hogy új kocsit veszünk,én személy szerint totál feleslegesnek tartom,50-100 ezreket kidobni az ablakon emiatt.Jó lesz másra is az a pénz ami megmarad ha használtat veszel
2012. nov. 19. 14:28
13/20 anonim válasza:
babakocsi, pelenkázó, kiságy, bababörzés babaruhák: mind használtan, de JÓ minőségűn, kifogástalan állapotban vettük..
2012. nov. 19. 14:29
14/20 Jégtánc válasza:
Miért nem ruccantok át Németországba,ott körülnézni? Vagy amazon.de.Például.
2012. nov. 19. 14:31
15/20 anonim válasza:
Ciki vagy nem ciki, a babakocsit (mélykocsi, ami később sportkocsivá is alakítható, minden extrával) 30 euróért vettem egy vatera-típusú oldalon, aztán vettünk egy esernyőre csukható sportkocsit is, 10 euróért. Nem, nem szakadt, nincs elnyűve. Simán sokáig vártam, nézelődtem, aztán lecsaptam rá. Nincs ebben semmi szégyen, már a második gyerekünk használja azóta.
2012. nov. 19. 14:33
16/20 A kérdező kommentje:
Németország eszembe sem jutott,az amazont nézegetem ott is sok jó dolog van.
Még elég sok időm van hátra,van időm nézelődni,csak kíváncsi voltam más emberek hogy állnak a használt dolgokhoz!
Az én családomban sem szokás új babakocsit venni mindig mindenki használtat vett.
Ők is egyből azt mondták hogy tökéletes lesz a használt!
2012. nov. 19. 14:38
17/20 anonim válasza:
Mi is használtam vettük a fiamét. Először nézegettem újakat is, aztán mikor mindent összegeztünk, rájöttünk, hogy fölösleges annyi pénzt kidobni, a különbözetet rengeteg más dologra költhetem. Én 30 ezerért vettem, egy Hauck Joggert, ami vízszintestől merőlegesig állítható, fújtatható kerekei vannak, szuper a rugózása, van hozzá hordozó, meg külön mózeskosár, esővédő, szúnyogháló, napernyő, téli lábzsák. Szuper jó állapotban volt. Szomszédasszonyommal együtt sétálgattunk, ő elmondta, hogy eleinte, mikor még nem együtt járkáltunk, mindig mutogatott a férjének az ablakból, hogy milyen szuper az a kocsi, meg ő is elfogadná.
itt is vannak jó áron és nem használt.Ha ennyit szeretnél rá áldozni akkor akár újat is vehetsz:)
2012. nov. 19. 14:44
19/20 anonim válasza:
Nem értem mi ebben a ciki. Én a nővéremtől kaptam a babakocsit, az is használt volt már. Ő maga ajánlotta fel, és eszembe se jutott visszautasítani. A használt is lehet jó, ha vigyáztak rá. És mindezt úgy, hogy lett volna pénzem újonnan venni akár a legdrágább márkából, de abszolút felesleges lett volna...
2012. nov. 19. 14:54
20/20 anonim válasza:
Miért azzal foglalkozol, hogy leégeted-e magad? Ha gyereket nevelsz majd, mindenki mindent jobban fog tudni nálad, úgyhogy épp ideje határozottan dönteni és kitartani a véleményed mellett, legyen az babakocsi vagy bármi más. Nem mondom, hogy ne hallgass meg másokat is, de ilyen horderejű dolgot biztos egyedül is el tudsz dönteni. Elnézést, hogy szókimondó voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!