Rendeltetek már erről az oldalról? Mik a tapasztalatok?
Szerintem elég szép kiságyak vannak és elérhető áron.Mi a véleményetek?
www.onlinebababolt.hu
www.babaholmiolcson.hu
Mi itt vettünk meg szinte mindent, elég jó áron.
Ha pénztárcád engedi, akkor vásárolj onnan, de ha nem szerintem érdemes őket megnézni.
Én sem nagyon értem, hogy miért lettem lepontozva ... attól kérdezem, aki lepontozgat itt minket: Megnézted Te egyáltalán azokat az oldalakat, amiket mondtunk, hogy nézegessen meg a kérdező? Mert mi csak azért ajánlottuk, mert szerintünk jó ... nem igazán értem, hogy például egy weboldalnak a címét, ami az adott kérdésre tökéletesen válaszol, mi alapján pontozta le valaki ... elmagyarázná nekem ezt valaki?
Köszönöm
Köszönöm a válaszokat,nem én pontoztalak le titeket.Amúgy a babaholmiolcson.hu-t ismerem,el is mentem személyesen a boltba,de nekem nem tetszett :((
A tikotiko-ról pedig a babakocsim lesz.De minden mást szeretnék személyesen megvenni és ez a veszprémi bolt van hozzánk legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!