Botond, Kolos vagy Nimród? Melyet választanátok?
Figyelt kérdés
2 vezetékneve lesz a kicsinek.2012. nov. 17. 13:40
11/20 anonim válasza:
Botond
Az én kisfiamat is így hívják. :)
12/20 anonim válasza:
Az én fiamnam Miron lesz a neve. Hasonlít a Nimródra, de a Nimród nekem nem tetszik. és a Kolos sem.
13/20 anonim válasza:
Az én fiam is Botond, szóval én elfogult vagyok... :) Nimród is tetszik még, a Kolos viszont egyáltalán nem.
14/20 anonim válasza:
Kolos
Botond és Nimród már van elég:)
anno nekem is tetszett,csak a vezetéknevünk is 2 "o"-s ,ezért nem választottuk
15/20 anonim válasza:
Nekem a Kolosról mindig a colos jut az eszembe. Bocsi. Nimród? Nekem ennek a hangzása nem tetszik. Én a Botondra szavazok.
16/20 anonim válasza:
Kisfiam Nimród úgyhogy erre szavazok.Szerencsére felénk nincs sok, sőt.Viszont Botond rengeteg....ez nem rossz!
a Kolos abszolút nem!
17/20 anonim válasza:
Kolos- a többi már tucat- bár mind a három szép név.
Gratula a bébihez!!
18/20 anonim válasza:
Botondból rengetek van. A Kolos nem tetszik, folyton a kolonc jut róla eszembe, túl szomorkás hangzása van nekem.
Én a Nimródot választanám.
19/20 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik. A Botond túl babás, felnőtt férfinak nem való. Kolos kemény kellemetlen hangzású név a Nimród pedig egyszerűen nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!