Miért ítél el mindenki, miért fordulnak el tőlem? Párommal szeretjük, tiszteljük egymást, most várjuk 3. gyermekünket, csak egy kicsit különleges a halyzetünk...
Édes vagy. De annyira nem számít a külvilág.
Majd idővel rájönnek ők is. Belegondolhatnának, hogy az a nő, aki be mer vállalni két pici ikerlány mellé egy harmadik babát, tutira jó kapcsolatban él a párjával, akire számíthat. Én 7 éve vagyok együtt a férjemmel, és két kisfiunk van (nem ikrek, 1,5 év van köztük). Amikor úgy tűnt, hogy jön a harmadik, teljesen véletlen, totál kiakadtam a párom viselkedésén- de ez mindegy is. A baba megérezte, hogy nem kell az apjának, és engem is itthagyott. És itt jön, a "Ki mint él, úgy ítél" mondás, ami szerintem a ti esetetekben az ismerősökre totál igaz. Valószínűleg ők is úgy reagálták volna le, mint az én férjem.
Nehéz elhinni, hogy létezik ilyen álompár, és bevallom én is irígykedem az ilyenekre. De hosszú még az élet....
És valóban nem rosszindulatból számolgattam, inkább csak döbbenten, hogy mennyire passzoltok, és ezt más, aki ismer titeket miért nem hajlandó tudomásul venni. Hosszú, boldog jövőt kívánok Nektek! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!