Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bevállalnátok így a kistesót?

Bevállalnátok így a kistesót?

Figyelt kérdés

Én 29 férjem 31 éves. Van egy 3 és fél éves kisfiúnk. Nagyon szeretnénk neki tesót. Sajnos az anyagiak miatt kicsit húzós lenne. Van házunk (svájci frankos lakáshitellel), fizetünk egy 20ezer forintos fundamentát, hogy minél előbb kiválthassuk a hitelt. Mindkettőnknek van állása (nekem sajna, csak dec.31-ig, de TGYÁS-t és GYED-et kapnék, legalábbis megoldanám, hogy kapjak, ha nincs munkaviszonyom, akkor is).Most olyan 200ezer jön be havonta. Van két autónk, négy kutyánk (tenyésztéssel foglalkozom),nagy kertünk. Szóval kívülről nézve egész jól állunk és négyen se halnánk éhen, de sokkal szűkösebben élnénk. Várni már nem szeretnék a tesóval, mert nem hiszek benne, hogy 2-3 év múlva jobb lesz, de mindenképp szeretnék, még akár kettő kicsit is. Felelőtlenség lenne most belevágni? Nagyon vágyom rá!

Sajnos sokan sokkal rosszabb körülményekbe szülnek 2-3 gyereket.

2012. nov. 15. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy mások számára haszontalan választ adtam neked :(
2012. nov. 15. 15:19
 12/13 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam (sose szoktam)! Nem volt haszontalan a válaszod!

Köszönöm mindenkinek a választ! Kellemesen csalódtam, mert azt gondoltam, hogy jól lehurrogtok. Volt egy hasonló kérdés, csak ott szó volt bedőlt hitelről, meg 50-60 ezer forintról. Na ott konkrét veszekedés lett a kérdésből és a kérdezőt nagyon sokan leszólták.

Szóval, köszi! Jövő hónapban nekilátunk!;)

2012. nov. 15. 15:37
 13/13 anonim ***** válasza:
kellemesen csalódtam a válaszadókban! :-)))) sok sikert!!!!!!!! :-)))))
2012. nov. 15. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!