Tényleg olyan jók a Quinny babakocsik?
Olyan érdekes, hogy szinte csak jókat olvastam róla. Elején még nem tetszett, de annyi pozitívat hallottam, hogy kezd szimpatikus lenni ez a kocsi.
Szerintetek?
Barátnömnek egy BUZZ-a volt és már ö sem szerette. mi városban élünk, utpatkárol le-fel és sokszor úgy is erösen megdölt a kocsi ha csak egy enyhe patkán féloldalast volt a kocsi és fogta közben.
nekem egy olyan kocsim volt aminek hátul 2 nagy kerék elöl két kiskerék, de azt sehogy sem lehettt volna feldönteni, de igen egyszerüen ellhetett vele menni mindenhol, patkáról fel-le.
a zappok nekem is tetszenek, de ott meg alvó funkciója nincsen a rendesnek az extrát meg le kell venni az ülést ha össze akarja valaki csukni. szóval az sem túl praktikus.
Csúcs szuper!!!
Minden kritériumnak megfelel!
Imádtam! Sok babakocsit toltam, de ez a legjobb tényleg!
Barátnők is megbánták hogy nem ezt vették!
Épp néztem a Buzznak egy videóját, és láttam, hogy kagylóüléses. Nem zavarja a gyerkőcöt, hogy alvás közben égnek áll a lába? :)
Vagy nem mindegyik típusnak ilyen az ülése?
2. és 3. válaszoló! Nektek Buzz-otok van?
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!