Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg olyan jók a Quinny...

Tényleg olyan jók a Quinny babakocsik?

Figyelt kérdés

Olyan érdekes, hogy szinte csak jókat olvastam róla. Elején még nem tetszett, de annyi pozitívat hallottam, hogy kezd szimpatikus lenni ez a kocsi.

Szerintetek?

2012. nov. 15. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Barátnömnek egy BUZZ-a volt és már ö sem szerette. mi városban élünk, utpatkárol le-fel és sokszor úgy is erösen megdölt a kocsi ha csak egy enyhe patkán féloldalast volt a kocsi és fogta közben.

nekem egy olyan kocsim volt aminek hátul 2 nagy kerék elöl két kiskerék, de azt sehogy sem lehettt volna feldönteni, de igen egyszerüen ellhetett vele menni mindenhol, patkáról fel-le.

a zappok nekem is tetszenek, de ott meg alvó funkciója nincsen a rendesnek az extrát meg le kell venni az ülést ha össze akarja valaki csukni. szóval az sem túl praktikus.

2012. nov. 15. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Csúcs szuper!!!

Minden kritériumnak megfelel!

Imádtam! Sok babakocsit toltam, de ez a legjobb tényleg!

Barátnők is megbánták hogy nem ezt vették!

2012. nov. 15. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Sosem volt gond patkánál, stabil 3 kereken a kocsi, 1-2 évesen egyedül màszott bele a gyerek, soha meg sem billent! Azért ez úgy van kitalálva, ne borúljon fel! Aki fél a 3 keréktől, van 4 kerekű kivitel is. Mozgólépcsőzni is könnyű vele
2012. nov. 15. 13:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Épp néztem a Buzznak egy videóját, és láttam, hogy kagylóüléses. Nem zavarja a gyerkőcöt, hogy alvás közben égnek áll a lába? :)

Vagy nem mindegyik típusnak ilyen az ülése?

2. és 3. válaszoló! Nektek Buzz-otok van?

Köszönöm a válaszokat! :)

2012. nov. 15. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!