HEEELP! Nagyon DEBELLA?
Figyelt kérdés
A férjem vezetékneve Szabó-Kende (mindkét szülő nevét megkapta). Nagyon régóta tetszik a Bella név, a férjemnek is. Gondolom, kitaláltátok: Szabó-Kende Bella! Anyósom szerint nagyon is debellának hangzik. :( Második keresztnevet nem adunk, az én vezetéknevem sem jön szóba. Szerintetek anyósom megsértődne, ha kicsit fura megoldásként az ő nevét eldobva Szabó Bella lenne a kicsi? ÉS: nektek is nagyon debellás?2012. nov. 13. 22:07
1/16 anonim válasza:
Mivel szó szerint benne van, hogy debella, ezért sajnos igen debellás.
Én is ezt a nevet akartam adni a lányunknak, de anyukám úgy leszólta, hogy napokig bőgtem és végül más lett, de amit adtunk végül az jobban tetszik és jobban is illik a lányunkhoz.
2/16 A kérdező kommentje:
én is sírtam emiatt... aztán viszont rájöttem, hogy nem érdemes sírnom.az anyosom ízlése miatt... de akkor ezek szerint te nem adnád ezt a nevet?:/
2012. nov. 13. 22:18
3/16 anonim válasza:
És ha az Izabella nevet adnád neki? Attól még szólíthatod Bellának...
Szabó-Kende Izabella. Szerintem jól hangzik. :)
4/16 anonim válasza:
Izabellával királyul hangzik. Viszont a Kende nevet kidobni rossz húzás lenne.
5/16 anonim válasza:
Az Izabella tényleg jó ötlet :) Szerintem is tartsd meg a dupla vezetéknevet, ha már ez a neve a férjednek!
6/16 anonim válasza:
Ráadásul szerintem nem is lehet olyan könnyen eldobni a fél nevét... A gyerek vagy a te vezetéknevedet kapja vagy a férjedét vagy a kettőtökét kötőjelezve (nálatok ez nem játszik, mert max 2 részből állhat). Nem hiszem, hogy névmódosítási kérelem nélkül menne!
7/16 anonim válasza:
Én meg Annabellára gondoltam, de az Izabella is szép. Így tudnád Bellának becézni, az anyósod meg a hivatalos nevén hívhatná, vagy Anna vagy Iza, így is jó.
8/16 anonim válasza:
Szabó-Kende Izabella nagyon szépen hangzik.
9/16 anonim válasza:
1-es vagyok.
Nem adnám így semmiképp. Irtózatos kitolás lenne a gyerekkel. Szerintem állandóan csúfolnák miatta.
Az Annabella és az Izabella viszont jó ötlet.
10/16 anonim válasza:
Izabellával tényleg szuper! és a Kende nevet se hagyjátok el,mert a Szabó olyan általános. Szabó-Kende Izabella, nekem nagyon tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!