Milyen a Happy Bella pelenka? Eddig Pampers Active Baby-t használtunk. Ahhoz képest milyen?
Erről megoszlanak a vélemények...
Nekünk nagyon bejött, ha leakciózzák szinte biztos, hpgy veszünk.
Gumis a dereka,jó a nedvszívó képessége,puha.
Eddig nem volt vele bajunk.
Ha akciós, biztos, hogy én is veszek belőle.
Szeretem, belül puha, jól szívja, zárja a nedvességet.
Én akkor próbáltam ki először, amikor a fiamnak fogzásos hasmenése volt, napi 8-10 pelus elment, akkor gondoltam, hogy veszek olcsó pelust, nagyon kellemesen csalódtam!
Akkor én vagyok az egyetlen, aki azt mondja, hogy soha többet ilyen pelenkát?
Nekünk kész ráfizetés volt, Lehet, hogy a széria volt hibás, nem tudhatom, de minden 3. pelenkának leszakadt a tépőzárja, vagyis amivel felfogatom a derekára.
Mi kipróbáltunk majdnem minden márkát és azt mondhatom, hogy a Bella Háppy pelusok minőségével nagyon elégedettek vagyunk, mi éjszakára használjuk. Eddig kétszer lett pisis a ruhája reggelre, de ez korai lefektetés után fordult elő. A 12 órát az esetek túlnyomó többségében kibírta nálunk. Az egyetlen amit nem szeretek benne, hogy időnként kellemetlen a szaga, olyasmi mintha kaki lenne, pedig nincs. Ez reggel szokott előfordulni és kizárólag ennél a márkánál érzem. De ennek ellenére nagyon megéri venni amikor akciós.
A Pampershöz képest vastagabb és nagyobb, de a mozgásban nem akadályozza a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!