Hogy hívják a kislányod/kislányaid? Mennyi idősek?
Figyelt kérdés
Ha még születne lányod, hogy neveznéd el?2012. nov. 10. 13:37
11/17 A kérdező kommentje:
Semmi :) Az én lányom 3 éves, Szófiának hívják. Most jön a kistesó, ugyan még nem tudjuk, hogy kisfiú e vagy kislány, de előbbire már van terv, lánynévre sajnos nincsen. Én is az Elizára gondoltam egyébként.
2012. nov. 10. 15:44
12/17 anonim válasza:
Rebeka Helena 12 éves
Málna Hanga 8 éves
Kinga Viktória 6 éves
Ha lenne negyedik lányom akkor Violetta, Riana vagy Szelina, esetleg Lizavéta lenne, második névként a Mabellát ( az én nevemet) kapná.
13/17 anonim válasza:
Nagyobbik Dalma Bernadett 3 éves, kisebbik Léna Dorottya 8 hónapos. Ha lenne még, akkor nagyon tetszik a Manna Alexandra.
14/17 anonim válasza:
Szia!6 évesem Maya Irén,a 8 hónaposom Liza Zoé.A párom harmadikra már kisfiúban gondolkodik,de ha még is lány lenne(majd egyszer) akkor Mira lenne.
15/17 anonim válasza:
Anna Tünde, 4 éves
(Botond Mihály 2,5 éves)
Ha születne még lányom, akkor valószínűleg Alíz lenne.
16/17 anonim válasza:
Lilla 2 éves (mi Lilinek becézzük)
Gondolkoztunk még a Rozin, és a Mollin.
17/17 anonim válasza:
Nemsoká szülök, Julianna lesz :) Talán a második Dorottya, ha lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!