Milyen támogatásokat lehet igényelni egyedülálló anyaként?
5 hónapos a kisfiam,párommal megromlott a kapcsolatunk,még együtt vagyunk,de én szeretnék a babával hazaköltözni.
van saját lakásom,amit örököltem,és ami most üresen áll,oda szeretnék menni,csak ugye jön a tél,gázszámla stb.
és sajnos én csak gyest kapok,mert nem volt az utolsó 2 évben bejelentett munkaviszonyom.
családi háttérre sem számíthatok-szüleim,nagyszüleim már nem élnek,testvérem nincsen.
nem tudom mit tegyek,szívem szerint máris költöznék,de nem merem vállalni ennyi pénzböl.
úgy hallottam,hogy ilyen esetben az önkormányzat is szokott segíteni- tudja esetleg vki,hogy mennyivel és mi a feltétele?
és amíg nem tudnék elmenni dolgozni,milyen más támogatásokra,segélyre stb. lennék jogosult?
köszönöm a válaszokat
Szia!
Jár még a gázártámogatás, itt le tudod tölteni az igénylőlapot, kitöltési útmutatót, stb.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!