Hol lehet kapni fürdőkádba tehető csúszásgátlót?
Figyelt kérdés
8 hónapos a kisfiam és egyrészt már kinőtte a kiskádat, másrészt stabilan ül, ezért szeretném a nagy kádban fürdetni. Eddig úgy oldottuk meg, hogy egy vastag törülközőt tettünk a kád aljára, de jó lenne valami normálisabb megoldás.2009. aug. 13. 08:51
1/5 anonim válasza:
Bármelyik fürdőszoba szaküzletben, barkácsáruházban.
2/5 anonim válasza:
Bármelyik fürdőszoba szalonban, boltban, nagyobb barkácsáruházakban (obi, Praktiker). Szrintem a műanyagos boltokban is.
3/5 Kriszta66 válasza:
Én a neten olcsobban találtam szerintem nézd meg . Mi néztük baumaxba meg itt ott de kb. 3 és 5 ezer körül vannak a neten ezer valamenyiért már láttam mi is onnan fogunk rendelni .Még a postakölcséggel is olcsobb.
4/5 anonim válasza:
Ázsia center -ben láttam, árat nem tudok.
5/5 anonim válasza:
Ikeában vettem 90 cm hosszú krokodil formájú, nagyon jópofa. a teljes ára azt hiszem 1200 - 1300, ikea kártyával 800.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!