Zsné Adrienn kérdése:
Mit lehet tenni ha az OEP-nél nem segítenek, nem válaszolnak a kérdéseimre hogy miért nem kaptam még mindíg táppénzt?
Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 18:22
1/3 anonim válasza:
ilyen nekem is volt,a munkáltatóm küldte az oep-nek a táppénzes papírokat de egyszer elkutyulták aztán a melóhelyen azt mondták ott nincs az oep meg telefonon szinte semmit.aztán erélyesebben érdeklődtem hogy ilyenkor mit tegyek akkor mondták kérjek a háziorvostól másolatot és személyesen vigyem be.miután leadtam 3 nap múlva utaltak.onnantól személyesen vittem az oepnek és a melóhelyre fénymásolatot küldtem.úgyhogy a tanácsom hogy nagyon határozottan és erélyesen lépj fel és hogy nem azért fizettél tb-t eddig hogy könyörögni lelljen a járandóságodért.sok sikert!
2/3 A kérdező kommentje:
Igen az lenne a jó ha bemennék személyesen csakhogy én Győri vagyok, de a Pesti OEP hez tartozom és itt a győribe nem foglalkoznak velem.A budapestiek meg nem válaszolnak az email-jeimre pedig többt is küldtem és a telefonos nő mondta is hogy megkapták a leveleket.Válaszolni bezzeg nem tudnak.Mindegy ma újra felhívom őket, hátha ma kifogok egyet aki segítene is nemcsak beszélgetne.:)
2012. nov. 9. 08:27
3/3 anonim válasza:
Írjál panaszlevelet. De jó nagy betűkkel hangsúlyozd ki, hogy panasz. Hidd el, tíz perc múlva keresni fognak..Volt egy ismerősöm, nem tudtam neki segíteni, pedig majdhogynem tűzközelben ülök. Mondtam neki, írjon panaszlevelet. Fél órán belül megoldódott a problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!