Van itt esetleg valaki aki Hollandiában szült?
4éve élünk kint Hollandban,és mindenképp itt szeretném megszülni a babát,de semmit nem tudok hogy hogy müködik!
A biztosítás támogatja a szülést?itt is illik hálapénzt adni az orvosnak?
egyszerüen semmit nem tudok!
Akinek van valami tapasztalata ezzel kapcsoltaban nagyon hálás lennék ha megosztaná velem!
Szia, én nem itt szültem és csak fél éve lakunk itt (gyerekekkel) de úgy tudom hogy biztosítása válogatja hogy mi tartozik bele, elvileg mindenki otthon szül ezt 100%ban támogatják,mindent visz a bába ami kellhet, ha kórházban szeretnél szülni ahhoz olyan biztosításod kell hogy legyen,illetve úgy hallottam hogy nagyon meg kell indokolnod hogy miért ott akarsz szülni , orvosnak és a biztosító felé is-de megoldaható, illetve hogyha Bármi miatt indokoltnak tartják hogy kórházban szülj inkább (bármi komplikáció miatt) akkor azt alapból fizetnie kell a biztosítódnak,neked meg semmit..
remélem valami kicsit azért tudtam segíteni. szép babavárást! :)
Szia!
Köszönöm a válaszod,közben én is találtam pár információt.semmikép nem akarok itthon szülni.legmagasabb biztositásom van ami mindent fedezz 100%ban.de ha a szülést nem is mert nem indokolt akkor inkább kifizetem a költségét.igaz szülés után pár órával haza engednek de csak biztonságosabb.
Hogy tettszik hollandia?nem nehéz gyerekekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!