Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt esetleg valaki aki...

Van itt esetleg valaki aki Hollandiában szült?

Figyelt kérdés

4éve élünk kint Hollandban,és mindenképp itt szeretném megszülni a babát,de semmit nem tudok hogy hogy müködik!

A biztosítás támogatja a szülést?itt is illik hálapénzt adni az orvosnak?

egyszerüen semmit nem tudok!

Akinek van valami tapasztalata ezzel kapcsoltaban nagyon hálás lennék ha megosztaná velem!

2012. nov. 5. 17:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, én nem itt szültem és csak fél éve lakunk itt (gyerekekkel) de úgy tudom hogy biztosítása válogatja hogy mi tartozik bele, elvileg mindenki otthon szül ezt 100%ban támogatják,mindent visz a bába ami kellhet, ha kórházban szeretnél szülni ahhoz olyan biztosításod kell hogy legyen,illetve úgy hallottam hogy nagyon meg kell indokolnod hogy miért ott akarsz szülni , orvosnak és a biztosító felé is-de megoldaható, illetve hogyha Bármi miatt indokoltnak tartják hogy kórházban szülj inkább (bármi komplikáció miatt) akkor azt alapból fizetnie kell a biztosítódnak,neked meg semmit..

remélem valami kicsit azért tudtam segíteni. szép babavárást! :)

2012. nov. 6. 12:18
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a válaszod,közben én is találtam pár információt.semmikép nem akarok itthon szülni.legmagasabb biztositásom van ami mindent fedezz 100%ban.de ha a szülést nem is mert nem indokolt akkor inkább kifizetem a költségét.igaz szülés után pár órával haza engednek de csak biztonságosabb.

Hogy tettszik hollandia?nem nehéz gyerekekkel?

2012. nov. 9. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!