Tudnátok ajánlani szép játék babát, aminek lehet fésülni a haját?
3 éves kislányomnak szeretnék Karácsonyra egy szép babát. Néhány üzletben már jártam, nem igazán láttam szép babákat.
Márka, vagy gyártó, esetleg baba neve érdekelne. Köszönöm.
Zapf és Götz babák között vannak szép, klasszikus kislány babák, az én lányom (4 éves) szereti ezeket. Hosszú haja van, fésülhető, és szép pofija.
Nekem külön tetszik, hogy nem a "bögyös botsáska" alkatú felnőtt baba, hanem tényleg kislányos.
Tescoban is vett neki nagyi hajasbabát, az is bírja a kiképzést, lassan egy éve megvan, és van még haja bőven.
Fésülgetés előtt kis szilikonos hajvégápolóval a baba haját is át lehet húzni, jobban csúszik, kevésbé gubancolódik.
Időnként aukciós oldalakon is vannak fent szépek, töredék áron, több játékbolt így üríti a kifutó modelleket. De egyéb webshopokban is érdemes körbenézni.
Jaj, nagyon szépen köszönöm, a linket és az ötletet is.
Barbie és hasonló babát nem szeretnék, igazi szép arcú, fésülhető babát keresek. Nem kell túl nagy. A linkelt oldalon láttam olyasmit, amit szeretnék, köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!