Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bogyó és Babóca. Ilyet keresek?

Bogyó és Babóca. Ilyet keresek?

Figyelt kérdés

Néhány vagy csak egy oldalas matricás könyv előre rajzolt képekkel amire a mellékelt matricák ragaszthatók. Újraragasztható matricákkal. Kb ezer forint.

Kórházban láttan egy kisfiúnál kb egy éve.

Aki ismeri ezt a matricásalbumot hol kaphatnék?

Köszi!

2012. okt. 31. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
A Bogyó és Babóca mesekönyvek nem matricásak, és a kifestőhöz sem jár matrica. Lehet kapni a Libriben ilyen matricás füzetet, különféle témákban (tűzoltók, vadállatok, stb.), de az ott dolgozó ismerős azt mondta, hogy nem biztos, hogy valóban többször használatosak a matricák.
2012. okt. 31. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, sejtem, hogy mire gondolsz.

A kislányomnak van egy ilyesmi. Egy kihajtható kép, amire fóliából készült figurákat lehet tenni, odatapadnak és újra lehet őket használni. Valóban 1000 Ft volt.

Szerintem erre gondolsz, mást nem tudok elképzelni, holott eléggé benne vagyunk a Bogyó és Babóca témában, mert a lányom imádja. Nem mostanában kapta, nem tudom, hogy lehet-e még ilyet venni.

Itt vettem amúgy:

[link]

2012. okt. 31. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Közben találtam róla képet is.

Képvarázsló a neve.

[link]

2012. okt. 31. 22:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez lesz az :-) Tavaly mikor láttam elsiklottam felette mert akkor 3 éves fiamat nem vonzotta Babóca, a lányom meg még kicsi volt. Most a két éves kislányom Bogyó és Babóca Fun lett. :-)
2012. nov. 1. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!