A családit és a gyest utalják már hosszú hétvége előtt?
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 08:50
2/12 anonim válasza:
Igen.
Én már szombaton megkaptam. Meg még sokan. De van, aki csak holnap fogja. Folyamatosan utal a MÁK.
3/12 anonim válasza:
Mi igaz abból hogy visszavonták az utalásokat?? Valaki azt írta, hogy aki nem kapta meg eddig az már nem is fogja, mert visszavonták az utalásokat, és majd csak hétfőn indítják újra!!???
4/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek kiküldik a mai vagy a holnapi nap folyamán
2012. okt. 30. 09:32
5/12 anonim válasza:
Úgy legyen!!! Ha már a postára érkező családikat kivitték azoknak,akik arra kérték!
6/12 anonim válasza:
Csak az a gond, hogy ha a MÁK nem ma, hanem holnap utalja a bank felé, azt a bank csak hétfőn teszi rá a számlára. Vagyis, ha ma utal, akkor holnap rajta lesz, de ha csak holnap utal, akkor hétfőn lesz a számlán (legalábbis OTP-seknek)! És ugye sajnos megteheti, hogy csak holnap utal:(
8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom,, én Tak...szövös vagyok és ha holnap utal akkor is rajta lesz már holnap!!
2012. okt. 30. 10:52
9/12 anonim válasza:
Kedves utolsó! Örülj neki, ha neked nem létfontosság. De sokan vagyunk szerintem olyanok, akiknek megváltás most ez a hamarabb jövő pénz.
10/12 anonim válasza:
Negyed órája hozta meg a postás a GYET-et. A családi a férjem számlájára megy, de szerintem majd csak jövő héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!