Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan aki már meg kapta a...

Van olyan aki már meg kapta a családit?

Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 07:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Zala megye,otp semmi.
2012. okt. 30. 08:26
 3/9 IRCSI100 válasza:
fhb-s valaki meg kapta?mert már a fejem fáj egy párnapja ez megy,tiszta ideg vagyok.miért nem egybe küldik ki azt a pénzt.
2012. okt. 30. 08:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Mivel egybe?
2012. okt. 30. 09:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Most nem értem ezt a hisztit. Eddig sem utalták hónap végén!
2012. okt. 30. 09:16
 6/9 anonim ***** válasza:
28%

én szombaton megkaptam.

aki meg még nem, az örüljön, hogy nem cseszi el hamarabb a pénzt. mi lenne, ha úgy utalnák, mint rendesen, tehát 6-án kapnátok? éhenhalnának a gyerekek?

2012. okt. 30. 09:20
 7/9 anonim ***** válasza:
58%

"Kedves" utolsó!

Nem mindenki szokta "elcseszni" a pénzt,de Te valószínűleg igen,mivel mindenki magából indul ki.

Sokunk értelmesen költi el!Pl:csizmára a gyereknek,melegebb kabátra,stb.

Képzeld nem halnának éhen a gyerekek,mert egészen a múlt hétvégéig mindenki úgy kalkulált,hogy csak nov.6-án lesz családi pótlék.

De tudod,adódhatnak váratlan kiadások is.Pl egy hirtelen jött betegség.

Képzeld el,sajnos sokan vannak akik azon gondolkodnak,hogy ha kiváltják a gyógyszert,nem biztos,hogy marad annyi,hogy a hétvégén is jusson ennivaló!

Mielőtt beszólnál,hogy minek vállaltak a szegények gyereket,gyorsan megírom,hogy amikor tervezték a babát még álmunkban sem gondolták volna,hogy így megváltozik minden (pl munkahely elvesztès,stb.) és ennyire nehéz lesz a helyzet!

Mèg csak egy gondolat,ne kötekedj itt,szállj le a magas lóról,mert magas lóról nagyot lehet esni.

2012. okt. 30. 09:37
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
Kedves 7.! Ez mind nagyon szép és igaz, amit leírtál, de azért szerintem ne a családi pótlékra alapozza senki a gyerekei ellátását. Ez egy olyan jövedelem, amit igazából kapunk és nem dolgozunk meg érte. Annyira azért nem nagy összeg, hogy minden kiadásra elég legyen, arra van a fizetés. Elég baj, ha a családi pótlékon múlik, hogy tudunk-e enni adni, meg gyógyszert venni a gyerekeinknek. Ha most családi nélkül nem, akkor csak nem jól osztja be a pénzt, az akinek ez a pár nap olyan nagy problémát okoz. Egyébként eddig sem utalták hónap végén, mindig csak elseje és ötödike között. Nem is értem ezt a pánik hangulatot. Tele van ilyen kérdésekkel a GYK.
2012. okt. 30. 09:54
 9/9 A kérdező kommentje:

azért kérdeztem mert nálunk a bankkártyások még nem kapták meg csak a szelványesek bocsi nem vagyok szegény

csak egyedül nevelem a gyerekeimet mert az apa meghalt

2012. okt. 31. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!