Jól látom, hogy csak Pest megyei lakóknak érkezett meg a családi pótlék és a GYES/GYED?
Figyelt kérdés
Tudom, sok kérdés érkezett ma ezzel kapcsolatban, nem is arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg utaltak -e, csak, hogy tényleg jól látom, hogy kizárólag Pest megyében utaltak?2012. okt. 27. 20:34
3/12 anonim válasza:
Megyénkénkt változik. Néhány régióban tegnap utaltak, és már ma megérkezett, sok helyen hétfőn kapják meg. Én ma felhívtam az itteni MÁK-ot, és kedden utalnak és szerdára ér ide. Tudom így is előbb kapjuk mint ahogy várható lett volna, de azért bosszant, hogy miért nem egységes ez a dolog. Komárom-Esztergom m.
4/12 anonim válasza:
ez alapján minden megyében ugyanazon a napon van utalás. Igaz az októberi kiutalás 5-e ezen az oldalon...
5/12 anonim válasza:
Jász-Nagykun megye is keddről szerdára kapja meg ...
6/12 anonim válasza:
kedden utalnak JSZNK-ban?
Tényleg nem tudja valaki, hogy az állandó lakcímet, vagy a tartózkodásit veszik figyelembe a hovatartozás tekintetében?
7/12 anonim válasza:
Azt nem tudja valaki hogy Zala megyében mikor utalnak?
8/12 anonim válasza:
most néztem meg netbankon,rajta van,erste bank,Miskolc(borsod megye)
9/12 anonim válasza:
Jász-Nagykunos vagyok.
Állandóm Pest, tartózkodási Szolnok.
FHB Bank, nincs a kártyámon.
Ne kérdezd, hogy most hova tartozom.. valószínűleg egy másik bolygóra ;)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!