Zoé mellé mi? A Kira jó lenne?
Figyelt kérdés
Ha lesz egy kislányom, Zoénak szeretném elnevezni, de két nevet szeretnék adni neki. Szeretném, ha kissé "vadabb" neveket javasolnátok.2009. aug. 9. 23:34
1/16 anonim válasza:
ez a 2 kedvenc női nevem komolyan :)) nekem tetszik igy egybe,de izlések és pofonok,meg aztán a vezetéknév sem mindegy...:)
2/16 anonim válasza:
Zoé Vanda?
szerintem a Vanda elég "vad" név :D
5/16 anonim válasza:
Berill?
Muriel?
Nekem a kedvenceim Odett,Auróra,Abigél,Léda
6/16 anonim válasza:
Vad nevek? Hát szerintem Alexandra, Szandra vagy Alexa!
Jah és pont most láttam, h Britani/Britni névre is lehet keresztelni! Na, de gondolom ez a két név túl vad!:D
Az én kislányos Kíra Napsugár lesz!:)
8/16 anonim válasza:
A Zoé mellé a Kira szerintem nem illik. A Zoé eléggé kemény hangzású, ez mellé lágyítani kellene inkább...bár a Kira egyáltalán nem vad...
9/16 A kérdező kommentje:
A zoé mellé a Lara, esetleg a Lea illene?
2009. aug. 11. 19:32
10/16 anonim válasza:
Van néhány olyan név ami a hangzása miatt nem igazán tűr meg maga mellett másik nevet. Nekem a Zoé kifejezetten ilyen név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!