Tisztelt olvasok 3 hete voltam abortuszra es volt szexualis egyutletem a paromal. Szeretnem tudni hogy enek valami kockazata lehet? Koszomon elore a valaszokat
Abortusz után nem kellene egy kis szünetet tartani?
Miért kellett az abortusz?
Lesz ott még 2. abortusz is...
Ha nem most, pár éven belül biztos.
Ha abortuszra elmentél,akkor nyelvtan órára is menni kéne.
Helyesírás egyenlő a nullával.
Hát a fertőzésveszély miatt ki kéne várni a hat hetet, de azért még ne temesd magad, reméljük nem történt semmi komoly, ha érzel valamit keress fel egy nőgyógyászt.
Ha az abortusz üres petezsák miatt történt, vagy befejező műtét volt és babát szeretnétek, akkor -bár tudom,h sok nő nem teszi- én mégis tanácsolnám, hogy várjátok ki azt a 3, de legalább 2 hónapot. Biztonságosabb, ha tud pihenni a tested. Megértem, ha türelmetlen vagy én is az voltam anno, de így a legjobb.
Igen, lehet kockázata, az orvos nem mondta el, hogy 6 hétig kerülni kell az együttlétet?
Remélem ezúttal védekeztetek...
Kérdező, a hazai orvosi gyakorlat általában ellenzi a 6 hétnél korábbi aktust, de van olyan környező ország is, ahol kevesebbet, 2 vagy 4 hetet javasolnak. Egyébként a higiéniás feltételeken múlik a dolog, ha a párod egészséges, és tisztálkodtatok, vagy pláne óvszert használtatok, nem valószínű, hogy gond lenne, maga az orgazmus inkább jót tesz, mert ritmikus méh-összehúzódásokat produkálva elősegíti az esetlegese ott pangó váladék ürülését. (ugyanúgy hat, mint az oxytocin injekció)
Viszont, ha nem figyeltetek a tisztaságra, vagy a párodnak van esetleg valami lappangó hugyúti fertőzése, akkor nagyon megszívhattad... figyelj oda a következő napokban, hogy nem jelentkezik-e láz, rossz közérzet, alhasi fájdalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!