1 hónapja vérzek. Mi lehet a háttérben? Bőv. Lent!
Figyelt kérdés
Nem kaptam előbb időpontot, csak nov. 7, igy addig a körmöm rágom. 5 és fél hónapja szültem, már nem szoptatok, Azáliát szedtem, de abbahagytam, mikor a szopit is, ez 5 hete. 4 hete viszont vérzek. Van, hogy délelőtt semmi, aztán ujra..
Mi lehet? Páran mondták, hogy lehet, kell egy egészségügyi küret..szerintetek?
2012. okt. 24. 08:53
11/18 anonim válasza:
azt azért ne mondd, h fáj, mikor nem fáj, mert a fájdalommal együtt ez már mást jelenthet!!!!! és félrekezelnének! De menj, és nyugodtan erőszakoskodj, de csak az igazat és a valódi tüneteidet mond, azis elég lesz! (első)
12/18 A kérdező kommentje:
Oké, köszi! Igen, be vagyunk jelentve ide, saját lakás! Rndben, igazad van, nem mondom, hogy fáj, tényleg nehogy félrekezeljenek! Mindenesetre ha megjön párom, elmegyek akkor az ügyeletre!
2012. okt. 24. 14:30
13/18 anonim válasza:
5-ös vagyok,voltál az ügyeleten?Mi volt?
14/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltam az ügyeleten, majdhogynem csak nem zavartak el. Nagyon flegma doki volt, meg se vizsgált, azt mondta, hogy ha van időpontom 7-re, akkot miér türelmetlenkedek... :( Pedig azóta már görcsölök is
2012. okt. 26. 08:57
15/18 Jégtánc válasza:
A fenébe :((( Ha görcsölsz mindenképp menj vissza,nem mindig ugyanaz az ügyeletes.Azt meg ne mond hogy 7-re van időpontod
16/18 A kérdező kommentje:
Oké, köszi! Akkor ma is bemegyek!
2012. okt. 26. 09:09
18/18 A kérdező kommentje:
Lehet hogyha dugtam volna a zsebébe egy 5-öst, másképp állt volna hozzá(m).
2012. okt. 26. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!