Ki hogyan közölte a párjával, hogy terhes?
Férjem akkor megbeszélésen volt, és tudta, hogy reggel tesztelek, és kérte, írjam meg smsben, amit tud, hív. Inkább mmsben küldtem, igazából rá fél perce kijött a megbeszélésről és hívott is, hazafelé kaptam egy hatalmas csokor virágot, és hozott haza egy new born body-t ami persze nem lett jó utólag. :)
Én nem bírnám ki, mert ilyen türelmetlen vagyok, de neked kell ezt érezni! :) Gratulálok, boldog babavárást! :)
Aznap este hazajött a férjem, közölte velem, hogy "koszos és büdös", és meg közöltem vele, hogy "meg apuka is". Nem így akartam, csak kibukott belőlem. :) Meghökkent, és aztán nagyon örült. Nagy meglepetés nem volt, mert a stukám késése miatt sejtettük, hogy mi a helyzet, az igazi meglepetés hetekkel később jött, mikor kiderült, hogy két baba jön. Na attól sokáig meg sem tudott szólalni.
Szerintem mondd el még most telefonon a párodnak, ne várj hónapokig. Az édesapák is részesei kell legyenek a babavárásnak, ne vedd el tőle azt a lehetőséget, hogy pár héttel előbb már örülhet a babának, izgulhat miatta és tervezhet, gondolkodhat. Jó egészséget kívánok!
Késett a vérzésem, ezért vettünk egy tesztet, tervezett baba volt, megcsináltam a mosdóban, ő a folyosón várt, még soha nem csináltam azelőtt tesztet, elolvastam, hogy akkor mit is kell látni, ha pozitív, mondtam neki, hogy ha két csík, akkor pozitív, ha egy, akkor negatív.
Na és akkor megcsináltam a tesztet és mikor láttam, hogy pozitív, kirobbantam a mosdóból és csak annyit tudtam neki mondani, hogy 2 csík, 2 csík!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!