Hármas ikrem lesz, a nemüket nem kérdeztem meg, gondoltam meglepi. Mondanátok 3 lány ill. fiú nevet ami valamennyire hasonlóak?! Kovács vezetéknévhez
Sikerült döntenünk a párommal, szerintem nagyon szép nevek.
Georgina
Veronika
Viktória
Milán
Noel
Máté
Eddig így áll:)ha megszülettek írok:) 17-ére vagyunk kiirva
Gratulálok az ikrekhez, s a döntésedhez! Azért én leírom az ikreim nevét. Ábris és Fábián, igaz ők csak ketten vannak. A másik két gyermekemet pedig Lucának és Csongornak hívják.
További, boldog baba várást!
Szia!
Én is gratulálok a picikhez.
Csak egy ötlet, poénos lenne:
3 kislány: Nikoletta, Viktória, Krisztina Niki-Viki-Kiki
ha egyikük kisfiú lenne: Miklós - Miki
Én írtam Noelt és Milánt:)
Azt akartam kérdezni még,hogy tuti egyforma neműek?Nehogy aztán két kislány mellé egy kisfiú vagy két kisfiú mellé egy kislány csússzzuony be:D
Tiszta Csacska Angyal ez a történet:DMmint a vége,tud mert ott is 3as ikrek születtek...Jajjj ez olyan romantikus és szép:D
Szia!Bár már megvannak a nevek,de azért:
Timi,Tami,Tomi(Tímea,Tamara,Tamás)
Betti,Detti,Letti(Beáta,Bernadett,Violett)
Véda,Léda,Méda(ezek lánynevek)
Hanna,Panna,Zsanna
Sajna több egyenlőre nem jut az eszembe:)
Köszönöm szépen:-)
Nem biztos hogy mind3 baba egynemű, nem kérdeztük meg.:-)
Sziasztok, megszülettek éjjel, kicsit előbb jöttek mint vártuk:) Kórházból írok nektek, miközben meghalok a fájdalomtól:S:D De megérte. 2 lány és egy fiú.
Hát a nevek közel sem úgy jöttek ahogy elképzeltük. Első gyerekeink mindkettőnknek, és mivel egyszem fiúnk, ezért Kovács Zoltán lett az apja után.:) A két kislánynak pedig ugy adtunk nevet h amelyik név jutott nekem ill. páromnak eszébe mikor megláttuk őket.:) Kovács Veronika és Kovács Edit.:)
Akkor volt nagy meglepetés:DLátom a neveket sem úgy adtátok ahogy terveztétek:DHát igen,nagy sokkal jár ha hamarabb jönnek a gyerekek:D
Minden rendben veletek?Hogy születtek mint születtek,rendben van a súlyuk,jól van mindenki?Majd ha lesz időd és erőd és persze kedved mesélj nekünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!