Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a legszebb zene gyerekvideó...

Mi a legszebb zene gyerekvideóhoz?

Figyelt kérdés
Szeretnék a kisfiamról videót készíteni, de nem tudom, milyen zenét tegyek alá. Valami nagyon szépet szeretnék, tudnátok ajánlani valamit? Az édes kisfiamat ne, azt ismerem.
2009. aug. 8. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Republic: Ezt a földet választottam, nekem ez nagyon tetszik.

Az én videómon Roxettől szól a Stars, mert sokat hallgatta már a pociban is, mindig rugdosott, meg egészen pici korától mindig felkapta a fejét rá, ma már nemsokára egy éves, táncol, és tapsol, ha meghallja.

Esetleg Halász Judittól a Gyermek volt minden óriás.

2009. aug. 8. 11:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én Zsédától ajánlanám a Valahol c. számot, Létray Ákossal énekli. Nagyon szép szám és ez szólt amikor megszületett a kislányom.Számomra ennél szebb nincs.

2009. aug. 8. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia,én Szekeres Adrienn:Kicsi szív és a Szeretlek című számokat tettem aláfestő zenének.A "kicsi szív" az kiscsajos,de a "szeretlek" az is nagyon szép.
2009. aug. 8. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Enya:Only time (remix)

Kisfiamé alatt ez van, nekem nagyon tetszik.

2009. aug. 8. 22:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket.
2009. aug. 9. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Még 2 hónapom van szülésig, kislányunk lesz!Most meghallgattam Szekeres Adrienntől a Kicsi szív című számot. Mit is mondjak...nagyon elérzékenyültem!Nagyon szép ez a szám!

2009. aug. 10. 09:43
 7/7 A kérdező kommentje:

Ha kislányom lenne, biztos Szekeres Adrienn: Kicsi szív

című számát váasztottam volna. De majd a következő remélem kislány lesz.

2009. aug. 11. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!