Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lejárt a gyás-om, és most sem...

Lejárt a gyás-om, és most sem kaptam gyedet. Lehet, hogy nem lett elintézve? Miért nem kapok gyedet?

Figyelt kérdés
amíg terhes voltam,és táppénzes mindent elintéztem magamnak.de a gyedet elméletileg a fönököm elintézte,mert telefonált,hogy az összes papirt küldjem el neki,mert azt neki kell elintéznie."elméletileg"elintézte.
2009. aug. 7. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy jobban jártál volna, ha ezt is maga intézed. És a születési anyakönyvi kivonatot, magánnyugdíjas papírokat, mindent odaadtál neki? Rá tudsz kérdezni telefonon is az OEP-nél. Az a biztos!!
2009. aug. 7. 11:45
 2/4 A kérdező kommentje:
igen,a születési anyakönyvi kivonatot,a lakcimkártyát és egy orvosi igazolást.kb 2 hét mulva küldött vissza mindent,ja az orvosi igazolást nem.akkor csak elintézte?várjak még hétfőig és utánna telefonáljak?
2009. aug. 7. 12:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy telefont most is megér. Bár az ilyen helyeken pénteken délben megáll az élet...De akkor reméljük csak elintézte. És tulajdonképpen 10-éig kell megkapnod, tehát a hétfő még beleférne. De akkor nem kéne egész 7végén őrlődnöd.
2009. aug. 7. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is a munkáltatóm intézte a gyedet,mindent leadott időben és mégis csak a 2. hónapban kaptam meg a gyedet!Lehet,hogy nálatok is "csak"ez a gond!De egy telefont mindenképpen megér!
2009. aug. 8. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!