Tudnátok segíteni mózeskosár autós bekötő szett ügyben?
magyarországon tilos mózest autóba bekötni, komoly pénzbírság jár érte ha a rendőr kiszúrja, azontúl persze, hogy baromira életveszélyes, egy icipici koccanás és megvan a baj, nem is kicsi, nem véletlenül tilos!
csak bébihordozóba és autósülésbe lehet szállítani csecsemőt, menetiránynak háttal bekötve, autósülést döntve!
bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam :)
Nincs ilyen, sajnos. Ugyanis a mózeskosárnak kell "tudnia" a beköthetőséget, nem a bekötőszettnek, direkt úgy vannak kialakítva ezek a mózesek. Az autóba köthető mózeskosárnak ráadásul teljesen hivatalosnak kell lenni, rendelkezni kell a többi, rendes autósülésnél is jelen lévő sárga kis matricának, és E számmal, tehát az EU szabványnak is meg kell felelnie.
Azok a mózesek, amik beköthetők, általában a márkán belüli szettel használhatók ráadásul, abból sincs univerzális.
Mózesben a baba keresztben fekszik a hátsó ülésen. Egy erősebb fékezéskor, ne adj' isten ütközéskor a feje ide-oda csapódik oldalirányban, ráadásul 3 pontos öv van benne, ami a legkevésbé sem tartja stabilan.
Bocsi az off-ért. Tudom hogy a kérdés nem erre vonatkozott,
Bocsi az off-ért. Tudom hogy a kérdés nem erre vonatkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!