Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 5 napja szültem Londonban és...

5 napja szültem Londonban és még nem kaptuk meg a full birh certificate-et kérdésem hogy ki fogja ezt nekünk adni vagy kitől kell ezt kérni? Szeretnénk elkezdeni a baba anyakönyveztetését és útlevél kérelmet beadni.

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
A baba születésijét mi még a kórházban megkaptuk a 2.nap.Németországban.Kérdezd meg a kórházat.
2009. aug. 6. 13:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez itt másképp működik.

A baba születése után (úgy emlékszem) 42 napotok van arra, hogy regisztráljátok a babátokat az önkormányzatnál. Ők adnak birth certificate-et, de csak a short egy példánya ingyenes, a full-ért fizetni kell (tavaly 3,5 font volt). Utólag is bármikor vehetsz, de akkor mát drágább.

Nem kell mindkettőtöknek menni, elég az egyik szülő, a babát sem kell vinni. A nevét fogják kérdezni, a születés idejét, helyét, a szülők nevét, foglalkozását és a címeteket, úgy hiszem ennyi. És ott kapsz majd egy papírt, amit a GP-d nél kell leadni és ezzel lesz regisztrálva háziorvosodnál a babád.

Itt mindent megtalálsz, amit csak tudnod kell: [link]

Viszont a bounty mum csomagok egyikében, amit a kórházban kaptam (úgy emlékszem, hogy három csomagot adtak és az egyikben csak információs füzetecskék voltak), de abban van egy füzet, ami konkrétan csak erről szól, ott is minden le van írva. És jól nézd át azt a csomagot, mert abban van a Child Benefit igénylőlapja is!

2009. aug. 6. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Az előző válaszoló vagyok.

Ide írd be a postcode-t és kidobja, hogy hol van a regisztrációs irodátok.

[link]

2009. aug. 6. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!