Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki Tescoból ment táppénzre,...

Aki Tescoból ment táppénzre, utaltak már táppénzt?

Figyelt kérdés
Eddig minden hónap 3-án vagy 4-én utaltak, de eddig nem jött semmi.
2009. aug. 6. 08:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Én tőlük vagyok gyeden,az már megjött.Leadtad időben a táppénzes papírt?

A táppénzt valóban így szokták,hó elején utalni.

2009. aug. 6. 09:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Leadtam már 15-én, úgyhogy azzal nem lehet gond.

Már kezdek ideges lenni. A férjem azt mondja, hogy 10-ig ne bosszankodjak, addig küldhetik, de már hónapok óta előbb jött a pénz, mint amikor még dolgoztam.

Köszi a választ!

2009. aug. 6. 11:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én már 31-én megkaptam. Szerintem érdeklődj Győrben a bérosztályon! Ti honnan mentetek tp-re? Mikorra és Kit vártok? Én szfvári vagyok Budaörsön dolgoztam a központban, január óta vagyok tp-n. Aug.12-re vagyok kiírva a kisfiúnkkal.

Anikó

2009. aug. 6. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Én az első vagyok,komlói.A Pécsi III ban voltam kasszasori asszisztens.6,5hós a pici lányom.
2009. aug. 6. 14:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Én Budapest Újbuda centerben dolgoztam és februárban jöttem táppénzre. Kisfiam lesz és október 1-re vagyok kiírva.
2009. aug. 6. 15:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló!

Nem Budaörsön van a bérszámfejtés?A bérlapon mindíg Budaörs van írva.Tudnál nekem győri telefonszámot adni?A saját munkahelyemet nem tudom elérni. :((

nagyon el vagyok kenődve,hogy nem utaltak. Mit csinálok, ha nem kapok ebben a hónapban semmit?

2009. aug. 7. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!